Dusjløsninger i kjent Porsgrund-kvalitet

I januar får du 20% rabatt på alle Porsgrund Showerama dusjløsninger hos OSLO VVS SENTER. Tilbudet gjelder både dusjkabinetter, dusjhjørner, dusjnisjer, skjermvegger og badekarvegger.

Porsgrund Showerama gir deg toppkvalitet innen dusjdesign, enten du ønsker dusjvegger eller dusjkabinett.

Dusjkabinettene kommer i to modeller - det klassiske og romslige femkantede dusjkabinettet samt en mer moderne firkantet modell for deg som ønsker et mer moderne og stramt baderom. Velg mellom profiler i hvitt eller aluminium, og klart eller frostet glass. Kabinettene er enkle å montere, justere, bruke og rengjøre.

Showerama dusjhjørner kommer med justerbare dører som kan åpnes både innover og utover for å spare plass i baderommet. De stengte dørene holdes tett med en magnetlist, og en list mot gulvet reduserer risikoen for vannsøl. Kommer med klart, frostet eller halvfrostet glass og profiler i hvitt eller børstet aluminium. Valgfrie håndtak i mange forskjellige stiler kompletterer utseendet.


Vi har Norges største utvalg!

Kom innom vårt 1200m² store utstillingslokale på Furuset for å se varene utstilt. Våre eksperter står klare til å hjelpe med å sette sammen det perfekte badet for deg.

Du kan også kontakte oss på nettbutikk@oslovvssenter.no eller telefon 23 28 70 80 for å få et tilbud.

Nedenfor kan du se noen eksempler på dusjløsninger fra Porsgrund.


Se eksempler her:

Dusjhjørner

Dusjkabinett